Lite Media

Cele mai recente proiecte ale agenției

Talkbridge

Talkbridge este o agenție de traduceri multinațională cu sedii în peste 11 țări. Am trecut agenția cu succes printr-un proces total de rebranding și naming. Am dezvoltat de asemenea prezența lor online, lansând pagina de Facebook a agenției.

SquashTM

SquashTM.ro este cea mai mare comunitate de squash din afara Bucureștiului. squashTM este un concept complex, unde lucrăm la branding, community management, organizări de evenimente, gamification marketing și guerilla marketing.

Federatia Romana de Squash

Gestionăm pentru Federația Română de Squash din 2015 sit-ul oficial. Deși nu este creația noastră, l-am preluat înainte de lansare și l-am adus la o formă finală.

Hafele România

Hafele România este unul dintre cei mai mari distribuitori de feronerie și accesorii pentru mobilă din România. Face parte din grupulul cu același nume cu reprezentanțe în peste 150 de țări.

Arena Aqua Sport

Singurul club sportiv cu bazin olimpic din Timișoara. Am ajutat în 2015 cu campanii de promovare pentru creșterea numărului de abonați.

Flipsnack

Serviciu online de vizualizat fișiere PDF online, parte din suita SnackTools. Am lucrat la îmbunătățirea conversiei vizitator - client și creșterea numărului de utilizatori pe nișa educațională.

Lions Advisors

Agenție de consutanță pentru proiecte prin fonduri europene. Societate care a dus la bun sfârșit multe proiecte prin fonduri europene în zona de vest a țării.

Otimmc Timișoara

Oficiul Teritorial pentru IMM și Cooperație Timișoara derulează o activitate susținută în ceea ce privește diseminarea informațiilor privind oportunitățile de finanțare și dezvoltare a afacerilor.

Erromed

Erromed este o firmă de frig industrial și comercial înființată în 1993. I-am ajutat cu grafică și materiale tipărite pentru promovarea proiectelor executate pe fonduri europene și campanii Adwords in 2014 și 2015.